Левски София победи шампиона Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма и записа първи успех

...
Левски София победи шампиона Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма и записа първи успех
Коментари Харесай

Николай Желязков: Целият отбор заслужава да е MVP

Левски София победи първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма и записа първи триумф в efbet Супер Волей в мач от втори кръг, изигран в зала „ Васил Левски “.

Ето какво показа след срещата старши треньорът на " сините " Николай Желязков:

" Гордея се с това, което демонстрираха на игрището тези млади момчета, волейбола, който демонстрираха. Сърцатата игра, която демонстрираха, и по метода, който без боязън играеха против най-титулувания тим в България. "
 Николай Желязков и Левски шокираха Хебър в Пазарджик Николай Желязков и Левски шокираха Хебър в Пазарджик
" Смятам, че има една прелестна атмосфера вътре в тима от първия ден. Тренираме, работим, момчетата дават всичко от себе си, веселя се, че съумяха да покажат в действителност волейбол на високо равнище. Това за мен е най-радостното. Знаехме, че след мача с Монтана имаме нашите мощни страни и можем да създадем нещо в действителност положително. Но не би трябвало да летим в космоса. Момчетата заслужават възторженостти за този мач. Трябваше да избера МВП - това е нашият капитан Слави Гоцев, който игра болен през днешния ден, само че всички момчета заслужаваха, целият тим заслужаваше да е МВП. Абсолютно всички играха фантастично ", добави експертът.
58  Николай Желязков и Левски шокираха първенеца Хебър в Пазарджик
" Алекс (б.р. Алехандро Торо) даде успокоение в посрещане, игра феноменално. Успя да посрещне при доста мощни начални удари на противника, неговата форма във времето ние виждаме, че с времето става все по-добре. Той е едно положително попълнение за Левски ", сподели още Желязков.
58  Николай Желязков и Левски шокираха първенеца Хебър в Пазарджик
" Владо (б.р. Владислав Иванов) има проблем с коляното. Решихме, че не е целесъобразно да рискуваме травма, която може да го извади за дълго време. За страдание, не можахме да го използваме, аз имах разполагаем две момчета, които са артикули на школата. Децата се оправиха прелестно. Смятам, че Левски е тим, който би трябвало да бъде горделив с това, което прави, тъй като има лична школа. Това е нещо, което е доста хубаво за българския волейбол. Колкото повече такива тимове има, повече школи, толкоз по-добре за всички. Това е един сериозен резултат за целия клуб ", добави треньорът.
58  Николай Желязков и Левски шокираха първенеца Хебър в Пазарджик
" Както споделят хората: играем мач за мач, ден за ден, и даваме най-хубавото от себе си. Гледаме напред, стъпили сме на земята ", приключи Желязков.
58  Николай Желязков и Левски шокираха първенеца Хебър в Пазарджик
СНИМКИ: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР